Over ons

Boomkwekerij H.J. van Dee is vanaf 1986 actief in het kweken van een breed assortiment laanbomen. Op het bedrijf worden wel zo’n 50 soorten in verschillende variëteiten gekweekt.

De kwekerij is gevestigd in het dorp Ommeren dicht gelegen bij het laanboom centrum Opheusden. Hier worden op vruchtbare rivierklei kwalitatief hoogwaardige bomen gekweekt.

Onze afzet vindt plaats via collega boomkwekers, handelaren, architecten, tuincentrums en groenvoorzieners. Maar ook steeds meer in het buitenland bijvoorbeeld Polen.

Wij leveren een zeer groot assortiment, beschikbaar wanneer u dat wilt. Bomen die in elk klimaat hergroeien!

Ingebruikname KWH mistral dwarsstroomspuit

Vrijdag 8 juni 2018 hebben wij onze nieuwe KWH mistral dwarsstroomspuit in bedrijf genomen. Deze machine voldoet aan de nieuwste milieu eisen en heeft een driftreducerende werking tot 95%. Deze spuit zal grotendeels in de perenteelt gebruikt worden maar ook in onze boomkwekerij. De aanschaf van de driftreducerende boomgaardspuitmachine is mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Landbouw Fonds voor Plattelandsontwikkeling 2014-2020 en de Provincie Gelderland.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Gespecialiseerd in Laanbomen!

    H.J. van Dee is gespecialiseerd in het kweken van 2 en 3 keer verplante bomen. Deze bomen worden veredeld middels enten en oculeren.

  • Hoogwaardige kwaliteit!

    Als extra zekerheid van hergroei kan er ook voor worden gekozen om de bomen met blote wortel in een plasticzak af te nemen. Zo ontstaat een hoogwaardige kwaliteit!

  • Een zeer groot assortiment!

    Ons assortiment bestaat ook uit lei- en dakbomen en is een specialisatie waar wij ons op hebben gericht. Prijs, kwaliteit en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel.