Een indruk van onze kwekerij, containerteelt en Perenteelt!

Laanboom kwekerij

Boomkwekerij H.J. van Dee is gespecialiseerd in het kweken van 2 en 3 keer verplante bomen. Deze bomen worden veredeld middels enten en oculeren. In het rooiseizoen kan de klant ervoor kiezen om de bomen met kluit of met blote wortel af te nemen. Als extra zekerheid van hergroei kan er ook voor worden gekozen om de bomen met blote wortel in een plasticzak af te nemen. Ook lei en dakbomen is een specialisatie waar wij ons op hebben gericht. Prijs, kwaliteit en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel.


Containerteelt

Door de toenemende vraag naar bomen in container zijn wij in 2012 begonnen met het aanleggen van een containerveld. Hier kunnen we zo’n 3000 bomen plaatsen, en het hele jaar door bomen afleveren.


Perenteelt

Het dorpje Ommeren ligt in het hart van de Betuwe. De Betuwe is van oudsher het fruitgebied van Nederland. H.J. van Dee heeft naast de hoofdtak boomkwekerij ook nog 4,5 hectare peren. Hiervan is 3 hectare het ras Conference en 1.5 hectare Beurre Alexander Lucas. Deze peren zijn bestemd voor de consumptie.